Niculae Alexandra - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg să câștig timp pentru cei de la Hospice Casa Speranței

533 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Je m’apelle Andi, sunt studentă în ultimul an la medicină, viața mea e atât de plină (cum ar spune Ada Milea), dar ce mă ajută și disciplinează este să alerg.

  Alerg pentru a lăsa gândurile negative în urmă, uneori și responsabilitățile vieții de mini-adult cu care mă confrunt, sau pentru a-mi ridica vina de pe umeri atunci când sorb dintr-un pahar de vin în miezul zilei.   În principiu, să alerg pentru mine înseamnă nu doar escapism, dar și perseverență așadar anul acesta voi alerga primul meu maraton pentru oameni al căror timp nu este de partea lor. Pe 11-12 octombrie alerg din nou pentru Casa Hospice, o cauză în care cred și care este apropiată sufletului meu, o cauză care vine în ajutorul copiilor și persoanelor adulte care se confruntă cu boli incurabile.  

Poți ajuta și tu, susținându-mă cei 42 de km printr-o donație buzunar-friendly sau cât îți dorești și poți tu.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

7 Donatii

Cristina

30 RON
29 Oct 2020

Anonymous

108 RON
we must cultivate our garden
11 Oct 2020
08 Oct 2020
02 Oct 2020

lori

200 RON
01 Oct 2020

Sim

30 RON
ʕ•ᴥ•ʔ
29 Sep 2020
29 Sep 2020