Alexandra Manea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

520 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,   

Sunt Alexandra si pana pe 18 octombrie, voi alerga 10 km in cadrul Maratonului Raiffeisen Bucuresti pentru Fundatia HOSPICE.   

Ma poti sustine prin donatii, orice suma ajuta si va fi donata automat catre HOSPICE Casa Sperantei.   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

8 Donatii

I am proud of you ☺️
03 Oct 2020
Mult success, Alexandra! 🥇
02 Oct 2020

Anonymous

30 RON
Donez cu drag pentru o cauza nobila :)
01 Oct 2020

Anonymous

30 RON
01 Oct 2020
Hai ca poti!!! Run Forest, run! :D
01 Oct 2020
01 Oct 2020
Run, Alexandra, run! :)
01 Oct 2020

RCA

60 RON
Go Alex, Go!
01 Oct 2020