Anamaria Pintea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un maraton de speranțe pentru HOSPICE

910 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta este un an dificil pentru toți, dar te-ai gândit cum i-a afectat pe cei care sunt nevoiți să lupte zi de zi cu o boală incurabilă?

Acum este momentul să facem ÎMPREUNĂ ceva pentru pacienții HOSPICE, să aducem un pic de BINE, SPERANȚĂ și ALINARE în viața lor.

Cum funcționează? Simplu: eu alerg 42km în perioada 11-18 octombrie, iar tu mă ajuți să donăm împreună vise, speranță, alinare și timp pentru pacienții HOSPICE!

Orice donație, oricât de mică, înseamnă SPERANȚĂ !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

8 Donatii

Anonymous

100 RON
Go Ana, go Ana!
23 Oct 2020

Anonymous

100 RON
22 Oct 2020

Anonymous

150 RON
Esti o inspiratie! Continua ce faci! o admiratoare secreta :)
16 Oct 2020
Great job Ana!
15 Oct 2020
Sint mindru de tine!
13 Oct 2020

Anonymous

30 RON
13 Oct 2020
Felicitari pentru continuarea acestei sustineri!
12 Oct 2020

Anamaria

100 RON
05 Oct 2020