Alexandru Petre - Fundația HOSPICE Casa Speranței

DONEAZA si TU! IMPREUNA ii ajutam la o viata mai buna!

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stiu ca nici tie nu iti este usor in contextul actual insa ei au nevoie de ajutorul nostru. Pacientii Hospice se bazeaza pe noi ca sa le fim alaturi inca o data.

Faptele bune si dragostea nu iau pauza! Nici noi nu trebuie sa ne oprim din implicare si suport.

Pe 13 Octombrie este ziua mea de nastere si ca in fiecare an aleg sa sustin cauza HOSPICE. Daca vrei sa imi urezi La multi ani o poti face intr-un mod mai diferit si anume donand pentru ei. Daca vrei sa imi iei un cadou si nu stii ce, o poti face donand pentru ei.

Doneaza acum si contribuie la ingrijirea gratuita a pacientilor HOSPICE!

Daca iti este mai usor o poti face donand direct 4 EUR prin SMS la numarul 8864 cu textul: TIMP

In caz ca nu ai auzit pana acum despre HOSPICE (desi imi este imposibil sa cred asta) afla ca ei se ocupa cu oferirea de servicii gratuite de ingrijiri paliative ale copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile. Te invit sa le vizitezi si pagina de Facebook sau site-ul web pentru a vedea lucrurile minunate pe care le fac!

https://web.facebook.com/HOSPICECasaSperantei/

https://www.hospice.ro/

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

2 Donatii

Mari

150 RON
10 Oct 2020
GO TEAM PETRE!
09 Oct 2020