Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacientii ingrijiti de HOSPICE !

400 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg in spirit caritabil pentru principii in care cred cu adevarat.

La Maratonul Raiffeisen Bucuresti 2020 voi alerga din nou pentru HOSPICE si imi doresc sa ajutam oamenii care sufera de boli grave pentru ca acestia sa beneficieze de servicii specializate de ingrijiri paliative, sprijin si consiliere.

Va chem sa alergati impreuna cu mine sau poate sa donati pentru o cauza nobila "Ingrijirea paliativa" !

Sa alergam impreuna pentru un zambet sau poate, cine stie, pentru o viata!

Va multumesc,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

5 Donatii

Codrut Alecsandrescu

150 RON
13 Oct 2020

Anonymous

20 RON
Respect!
13 Oct 2020

Claudia Neciu

30 RON
Sunteti minunata! Bafta!!!!🤗💚
11 Oct 2020
Bravo, mami! 🤘🏻⭐️
09 Oct 2020

Maria si Marian

50 RON
Cu speranta pentru speranta!
09 Oct 2020