Carmen Dobre - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Legal Runners alearga pentru HOSPICE

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hi! Carmen here, or Marta as some of you may know me and a new member of Legal Runners. Between the 11th and 18th October I will be running side by side with my colleagues for hope!
HOSPICE-The House of Hope, deserves every little help as they offer hope in return to those that need it the most! They take care of people, both young and old, that are confronted with incurable ilnesses. Visit this link for more on the great work they do www.hospice.ro

Every "like", "share", donation and even just reading this message represents hope for those in need, a brighter and a more hopeful future.
Let's not go big or go home!
Let's start little, side by side!

#everylittlebithelps

We are Legal Runners!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

3 Donatii

100 RON
11 Oct 2020

Anonymous

30 RON
11 Oct 2020

Lucian

50 RON
07 Oct 2020