Florin Ghita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Eu alerg si tu donezi pentru HOSPICE!

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Eu sunt Florin si imi place sa alerg.

Am ales sa alerg pentru prima data pentru HOSPICE, deoarece cred in ceea ce fac ei pentru cei care nu au ocazia la a doua sansa. Alerg pentru HOSPICE pentru ca sunt sigur ca si cei care au nevoie de ajutor ar face asta pentru semenii lor daca ar putea.  Alerg pentru HOSPICE pentru ca astfel pot oferi un zambet celor care sunt in suferinta. Alerg pentru HOSPICE pentru ca eu cred ca putem impreuna sa ii ajutam pe cei care au cu adevarat nevoie de ajutor.

In perioada 11-18 Octombrie, voi participa la Maratonul Raiffeisen Bucuresti. Eu o sa va multumesc pentru orice share / donatie facuta (o bere mai putin intr-o seara, tinand cont si de contextul actual) pentru a sustine cauza pentru care alerg: cresterea calitatii vietii bolnaviilor incurabili. 

Haideti sa schimbam kilometri cu zambete.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

9 Donatii

Anonymous

75 RON
20 Oct 2020

Anonymous

200 RON
17 Oct 2020
16 Oct 2020
FELICITARI!!!
16 Oct 2020
12 Oct 2020

Tiberia Siclovan

30 RON
12 Oct 2020

Anonymous

30 RON
09 Oct 2020

Anonymous

30 RON
09 Oct 2020
09 Oct 2020