Robert-Andrei Damian - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg in sus si in jos pentru pacientii ingrijiti de HOSPICE

640 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare şi bine ai venit pe pagina mea de galantom. Sper că îţi place cum e amenajată şi te simţi ca pe 127.0.0.1 (glumă de programatori, dacă nu ai râs înseamnă că viaţa din carantină a fost grea pentru că aveai o viaţă socială la care a trebuit să renunţi).

Trecând la chestii mai serioase hai să ne unim forţele şi să ajutăm oamenii faini de la HOSPICE să îşi continue drumul spre îndeplinirea misiunii lor de a dezvolta îngrijirea paliativă la nivel naţional și internațional.    

Anul acesta voi participa virtual la cursa de 15km. Voi face acest lucru din Paris şi ca să fac lucrurile mai interesante pentru fiecare 100 RON strânşi pe pagina Galantom, voi posta pe contul meu de Facebook o poză cu mine alergând pe lângă un loc cunoscut din oraş. (spre exemplu în poza de aici am alergat în parcul Filarmonicii).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

8 Donatii

Anonymous

30 RON
26 Oct 2020
Treci si alearga
20 Oct 2020

Anonymous

250 RON
20 Oct 2020

Anonymous

30 RON
15 Oct 2020

Anonymous

100 RON
14 Oct 2020

Anonymous

50 RON
14 Oct 2020
Buna initiativa, bravo Robert! :D
14 Oct 2020

Anonymous

50 RON
14 Oct 2020