Magdalena Rus - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE

2,875 RON Donatii stranse
95.833333333333% Complete
3,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce n-ar da și cei pentru care eu alerg, să o poată face.

Sunt oameni cu boli incurabile, unii dintre ei copii, care nici  nu au apucat să simtă viața. Iși trăiesc ultimele zile, în condiții decente, Hospice Casa Speranței, are grijă să le fie îndeplinite ultimele dorințe.

Trist, foarte trist. Impreună, le putem face trecerea dintre lumi, mai ușoară.

Eu alerg, tu donezi.

Fii bun!

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

8 Donatii

15 Oct 2020
Sanatate si Speranta
15 Oct 2020
15 Oct 2020

Veronica Rodica Ciceua

75 RON
15 Oct 2020
Doamne ajuta!
15 Oct 2020
15 Oct 2020

Crina Ritisan

100 RON
Fi binecuvântată, ești un om special!
15 Oct 2020
Multumesc
14 Oct 2020