Andrei Tabacaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! Voi participa  la ediția TranSnow 2021 în TeamHOSPICE pentru copiii și adulții care înfruntă boli incurabile și care, în plină pandemie, au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând. Ei sunt cei mai vulnerabili, atât în fața amenințării COVID-19, cât și a sistemului sanitar care și-a concentrat în ultimul an resursele în controlul pandemiei. Pentru pacienții cu cancer sau alte boli cronice, numărul zilelor de internare în sistemul de stat s-a înjumătățit, iar accesul la investigații a fost mult îngreunat. 

În aceste condiții, tot mai mulți pacienți s-au îndreptat către HOSPICE Casa Speranței, în situații tot mai grave. Peste 10. 000 de zile de internare și peste 7.200 de vizite în casele pacienților au realizat echipele HOSPICE gratuit anul trecut. 

Dacă vrei să ajuți, fii alaturi de mine la TranSnow, facand o mica donatie pentru  HOSPICE Casa Speranței! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

8 Donatii

Donatie # necesara si suficienta

65 RON
Gata dom'le. Am închis urna!
11 Mar 2021

Anonymous

50 RON
Forta in picioare! Ai grija la vale!
11 Mar 2021

Anonymous

105 RON
Sa fii in forma pentru #80
10 Mar 2021

Anonymous

50 RON
Go, go, Fulgerica!
10 Mar 2021

Anonymous

50 RON
10 Mar 2021

Anonymous

75 RON
Spor la suferit!
10 Mar 2021

Anonymous

75 RON
10 Mar 2021

Anonymous

30 RON
10 Mar 2021