Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

 

Marius Cristian PAUN Fundația HOSPICE Casa Speranței

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

AER CURAT PENTRU UN ZÂMBET CURAT!

Sunt un împătimit al mișcării în aer liber, cu precădere al alergării montane sau pe drumuri și poteci de munte... În același timp, sunt conștient de cât de mulți oameni au nevoie de sprijinul semenilor și aleg să îmbrățișez cauza Hospice Casa Speranței spre a încerca să direcționez o fărâmă de bine către suferinzii de toate vârstele pe care această fundație îi are în grijă.

Pe 13 martie 2021 voi alerga, în cadrul Transnow, proba de 21 de kilometri pe Transfăgărășan, iar cei care încă mai credeți în bine mă puteți gira cu un bănuț, astfel încât împreună să ajutăm să zâmbească pentru o clipă un copil sau un om în toată firea, suferind de o boală incurabilă. Nu este greu! Vă costă doar câteva clickuri și unul sau două minute...


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
Cu drag și considerație! 💪🏻
15 Mar 2021

Anonymous

100 RON
Grijă mare la curenții de aer😉
19 Feb 2021

Anonymous

100 RON
Luptăm împreună, murim împreună! 💪🏻
16 Feb 2021
Marius Cristian PAUN : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie