Nicolae Valentin Grigore - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la TranSnow 2021 si sustin o cauza draga!

375 RON Donatii stranse
75% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Ajuta-ma sa ajut, o donatie mica pentru Hospice poate insemna foarte mult, 10-20 de lei poate asigura o masa calda, 100 de lei poate ajuta o persoana bolnavă de cancer in lupta pe care o duce, orice banut este binevenit!

Mulțumesc!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

5 Donatii

10 Mar 2021
04 Mar 2021
18 Feb 2021
Bafta✌
17 Feb 2021

Anonymous

100 RON
Mult success,Vali! RL
17 Feb 2021