Nicoleta Gonta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

„Fii bun de câte ori se poate. Şi întotdeauna se poate.” Dalai Lama

1,473 RON Donatii stranse
73.65% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi place viața și îi admir pe cei, care luptă pentru ea cu curaj și speranță, cât și pe voluntarii”Hospice Casa speranței”, care îngrijesc cu profesionalism și dăruire copii și adulți, care înfruntă un diagnostic incurabil. Iar, în numele unui an, care ne-a provocat să vedem cu alți ochi lumea, vă chem la generozitate, altruism și o nouă provocare. Eu voi alerga pe cea mai spectaculoasă șosea din lume, pentru prima dată pe zăpadă, iar pe voi, dragi prieteni, vă provoc să contribuiți la colectarea sumei de 2000 RON. 100 de lei acoperă costurile pentru o vizită la domiciliu cu tratament medical pentru un bolnav de cancer, 50 lei pot servi pentru achiziția unui medicament absolut necesar, 10 lei ar fi valoarea măștii și bahilelor unui voluntar...iar în acest sens, fiecare contribuție devine esențială pentru salvarea unei vieți! Știu că putem face asta și vă mulțumesc pentru faptul că transformăm împreună visele în realitate. Recunoscătoare tuturor, oameni frumoși!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

9 Donatii

Bafta 😘
13 Mar 2021

Davai Nico!

200 RON
12 Mar 2021
12 Mar 2021

Anonymous

30 RON
Hai, Nico!
10 Mar 2021

Anonymous

300 RON
08 Mar 2021
Hai Nico!!
05 Mar 2021
16 Feb 2021

Alin

300 RON
Mult succes!
15 Feb 2021

Anonymous

168 RON
15 Feb 2021