Alexandru Gödör - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Hope on Wheels 2021 - Fiecare kilometru, o nouă speranță - Hospice

850 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Hristos a înviat,

cu toții știm cât de importante ne sunt pasiunile, clipele trăite, dar și visele. Una dintre pasiunile mele este pedalatul și vreau ca prin această pasiune să dăruiesc o speranță, la fel cum o găsesc eu, adeseori pe traseele care le străbat pe două roți. Prin această acțiune vreau să mă apropii și să îi ajut pe cei care au nevoie de lumină și de speranță și să dau ce e mai bun din mine. Astfel, speranța pe care o am eu când sunt pe bicicletă vreau să o dau mai departe, celor care au multă nevoie de ea, celor de la Hospice - Casa Speranței. De aceea îmi propun să adun cât mai mulți kilometri și să dau cât mai multe motive de speranță.

Vă invit și pe voi, să parcurgeți cât mai mulți kilometri, să dăm cât mai multe motive de bucurie, oamenilor care au nevoie de asta: de cât mai multă iubire, de cât mai multă apreciere, atât pentru lupta lor, cât și pentru exemplul pe care ni-l oferă. Pentru aceasta vă mulțumeșc, tuturor celor care vor să participe și pentru faptul că ne ajutăm să fim cât mai puternci.

mult spor la pedalat și la împărtășit speranță!

Alex Gödör,

Decathlon Team Sibiu și Humanitas Sibiu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

5 Donatii

Teodora V.

50 RON
10 May 2021
09 May 2021

Anonymous

120 RON
09 May 2021

Colegii Humanitas

350 RON
08 May 2021
06 May 2021