Andreea Lupu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

680 de trepte pentru 680 lei

711 RON Donatii stranse
100% Complete
680 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales aceasta provocare pentru oamenii care lupta pentru demnitate. Am ales aceasta provocare pentru ingrijire paliativa de calitate. Am ales aceasta provocare pentru colegul tau, pentru copilul prietenilor tai, pentru matusa ta, pentru persoana pe care o cunosti si stii ca se lupta cu o boala nedreapta. Suma pe care mi-am propus-o sa o strang nu este mare. Ajuta-ma sa imi ating tinta si impreuna sa calmam dureri, sa imbunatatim putinele clipe ramase.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Sky Run ~ 2016

Alearga in Team HOSPICE la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016. O cursa contra timp, pe scari, 34 de etaje, 680

4 Donatii

Ilie Lupu

400 RON
19 ian 2016
Felicitari, spor si inspiratie Andreea <3
30 dec 2015

Anonymous

150 RON
Felicitari pentru initiativa si succes!
15 dec 2015

Anonymous

150 RON
09 dec 2015