Ovidiu Pirlac - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

975 RON Donatii stranse
100% Complete
900 RON Target
7 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Până în Octombrie 2019 am avut constant parte de activitate fizică, dar în urma unor probleme medicale a trebuit sa renunț la ce îmi facea placere și sa încep o perioadă de recuperare medicală. Am ințeles ca este un proces frustrant dar normal, în care, pe lângă timpul petrecut in cabinete specializate, sunt necesare și anumite costuri pe care eu am avut posibilitatea să le suport.


Din păcate, anumite persoane nu îsi pot permite acest lucru și prin acestă acțiune aș dori sa îi ajut, o dată prin donațiile mele, prin activitatea sportivă de pe 15 Mai și prin invitația mea către voi sa faceti la fel.

Sustine-mă cu puțin ca, impreună, să oferim pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, atât de necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

Iti mulțumesc în numele meu și al celor care vor beneficia de aceste tratamente.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

7 Donatii

Lau de la ambalare.

75 RON
Sa fie cu folos.
07 May 2021
100 RON
30 Apr 2021
Felicitări Ovi pt proiectul tau! La multi ani fericiti!
25 Apr 2021

Anonymous

150 RON
24 Apr 2021
200 RON
24 Apr 2021

fam. Oprea

250 RON
La multi ani, Ovi!
24 Apr 2021
24 Apr 2021