Liviu-Nicolae Muntean - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Viaţa nu depinde decât de speranţa pe care i-o dai

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna ziua, ma numesc Muntean Liviu, sunt un tanar pasionat de plimbarile prin natura si iesitul cu bicicleta.  De data aceasta am posibilitatea sa o fac intr-un scop caritabil. Pe langa km pedalati, am ocazia sa ii mai ajut si prin aceasta platforma de donatie.  Va invit si pe voi sa luati parte la povestea HOPE on WHEELS powered by DECATHLON.  Atat eu cat si cei de la Hospice va suntem foarte recunoscatori pentru suma donata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!