Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

 

Daniel . Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
2,500 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

2020 a fost anul în care toți am învățat, cu adevărat, ce înseamnă să fii fragil. A fost anul în care cu toții am învățat ce înseamnă să devii vulnerabil și să nu poți să schimbi asta oricât de mult ți-ai dori. A fost anul în care am înțeles cu toții cât de greu este să fii nevoit să stai departe de ceilalți, în neputință. A fost anul în care, pentru cei care deja învățaseră lecțiile de mai sus, greul a cunoscut noi dimensiuni.

2021 este anul în care reînvățăm ce înseamnă împreună! Acel împreună care, construiește puțin câte puțin până se transformă în ceva uriaș!

Ajută-mă cu puțin ca, împreună, să oferim pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, atât de necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

Împreună ținem speranța aprinsă!

Hai alături de mine!

 

EN (5RON = $1=€1=£1)

2020 was the year we all really learned what it means to be fragile. It was the year we all learned what it means to be vulnerable and not be able to change that as much as you would like. It was the year we all understood how hard it is to be forced to stay away from others, helplessly. It was the year in which, for those who had already learned the above lessons, the burden became new.

2021 is the year we relearn what it means together! The one that together, builds little by little until it turns into something huge!

Help me, together, to offer HOSPICE Casa Speranței patients 1000 physiotherapy sessions, so necessary in maintaining or recovering mobility, in stimulating the immune system and in supporting the body in the fight against cancer.

Together we keep hope burning!

Come with me!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-am afla și fiecare kilometru parcurs și înregistrat în această cursă caritabilă înseamnă speranță și alinare pentru pacienții adulți și copii care înfruntă diagnostice incurabile și

 

11 Donații

Anonymous

570 RON
16 May 2021
14 May 2021

Anonymous

100 RON
Rupe tot, Fifi.
14 May 2021

Anonymous

300 RON
Vreme buna, om bun!
14 May 2021

Anonim

551 RON
Go, Fif!
14 May 2021

Anonymous

300 RON
Good thoughts for good friends!
14 May 2021

Dade Lu

100 RON
14 May 2021
14 May 2021

Anonymous

99 RON
Go Fifi
14 May 2021
14 May 2021
Mult succes!!
11 May 2021
Daniel . : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie