Alerg pentru Hospice Casa Speranței la Maratonul Internațional București 2013

 

Vlad Lutic Fundația HOSPICE Casa Speranței

11.111111111111% Complete
100 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
1
Donații

Anul trecut, într-o sambătă, îmi aduceam aminte de Hospice Casa Speranței. Aflasem de ei cu aproape 2 luni în urmă cu ocazia voluntariatului la Transmaraton. Eram atunci, în acea sambătă, pe holurile Spitalului de Urgență Floreasca și asteptam doctorii să îmi spună rezultatele analizelor pe care le făcuseră tatalui meu, bolnav de cancer. Speram să pot apela la această asociație pentru a îl ingriji în ultimele lui zile printre noi. Din păcate nu am mai apucat să iau legatura cu ei pentru că tatăl meu a murit în aceeași seară.

 
Chiar dacă tatăl meu nu a apucat să beneficieze de îngrijirea paliativă oferită de angajații și voluntarii acestei asociații, am decis să mă alătur celor care strâng fonduri pentru ca macar alte persoane să poată să primească ajutor.


Vreau să strângem împreună 900 RON (200€) cu care Fundația Hospice Casa Speranței să îi poată ajuta pe cei dragi noua în ultimele lor zile printre noi, atunci când sistemul medical de stat îi trimite acasă cu atât de durerosul mesaj: "nu mai avem ce-i face!"

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a continua atât de necesara activitate de îngrijire paliativă oferită gratuit

 

1 Donații

03 Oct 2013