ALERG PENTRU HOSPICE CASA SPERANTEI

 

Alina Tamara Lenz Fundația HOSPICE Casa Speranței

22% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

SUSTINE si DONEAZA alaturi de mine pentru nevoia si efortul HOSPICE CASA SPERANTEI de a-i ajuta sa aduca alinare si speranta persoanelor diagnosticate cu boli incurabile, copii si adulti fara alta sustinere .


Semimaratonul din 5 Septembrie este o noua ocazie pentru mine de a alerga si a va solicita atentia donand alaturi de voi, si a schimba astfel zilele pline de durere ale neputinciosilor pentru care timpul nu mai are insa valoare . Pentru care Timpul este acum mai valoros decat banii.


DONEAZA si alearga alaturi de mine pentru a redefini bucuria de a darui ,caci daruind implinesti nevoia si nu scopul .


We make a Living by what we get, but we make a Life by what we give .


Va multumesc din suflet .

Tamara Lenz , avocat , alergatoare, mama si increzatoare in ingrijirea paleativa .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2021 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul nostru. http://team.hospice.ro/ Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. E

 

5 Donații

Anonymous

350 RON
Run Tami Run! :)
04 Sep 2021
26 Aug 2021
26 Aug 2021

LENZ TAMARA

300 RON
Parte din familia mea (5 membri) au trecut intr-o alta dimensiune din cauza cancerului . Sustin cu toata inima ingrijirea paleativa !
26 Aug 2021

Cantacuzino Serban Constantin

200 RON
Succes si multa sanatate tuturor.
26 Aug 2021
Alina Tamara Lenz : Fundația HOSPICE Casa Speranței
ALERG PENTRU HOSPICE CASA SPERANTEI