Raluca Kisescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Împreună pentru HOSPICE Casa Speranței

1,680 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt un Late Bloomer care aleargă pentru HOSPICE și cu gândul la cei toți cei care se cred prea în vârstă să alerge

Mă numesc Raluca Kișescu, am 45 de ani, sunt mândră să fiu ambasador Bucharest Running Club și HOSPICE.

M-am apucat să alerg acum opt ani, dar alerg conștiincios de patru ani, adică după împlinirea vârstei de 40 de ani. Cred mai degrabă în teoria Late Bloomer decât în cea de Early Riser (presiunea este mai mică, beneficiile mai mari).

Până acum, în competiții oficiale, am alergat 5 semi-maratoane și 2 maratoane complete, toate organizate de Bucharest Running Club. Ultimul semi-maraton a fost pe data de 5 septembrie 2021, când cel mai vârstă alergător care a terminat cursa are 81 de ani.

Povestea transformării mele din fata cu scutire la sport și corporatista lipsită de mișcare în alergătoarea de maratoane poate fi citită în cartea mea Povestea Unicornului care a alergat de la birou la Rio, publicată anul acesta la editura Curtea Veche Publishing.

Pe 31 octombrie 2021 voi alerga al șaselea semi-maraton oficial, cu drag, tot pentru HOSPICE.

Am emoții pentru că:

1. este prima competiție pentru care am fost rugată să antrenez lejer - în calitate de alergător amator consecvent - un grup de angajați ai unei corporații care vor să participe la cursele de 5 sau 10 km din cadrul Bucharest Marathon 2021

2. nu mă simt la fel de antrenată ca în anii anteriori, dar am promis că voi alerga cât timp mă vor ține articulațiile…iar la antrenamentul de aproximativ 14 km de duminică mi-au arătat că mă țin:)

E nevoie de puțină încredere în tine și de multă perseverență. Dar mai ales să te ridici de pe canapea.

Consecvența antrenamentelor m-a adus de la zero la 42 de kilometri, consecvența ajutorului meu către aceeași organizație și cauză îi va ajuta pe ei să își poată desfășura activitatea. Cu implicarea voastră, timp de 4 ani, am reușit să strângem peste 16.000 lei din peste o sută de donații, pentru care sunt recunoscătoare!

De ce susțin HOSPICE?

Îi susțin pentru că pacienții lor au nevoie de ajutorul nostru și al vostru. HOSPICE Casa Speranței oferă copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile internare în unitățile cu paturi, vizite la domiciliu, asistență socială, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie și activități cu personal specializat în centrele de zi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

13 Donatii

George

200 RON
Alergare ușoară! Nici să nu simți ora, până la finish :)
31 Oct 2021
Succes! ❤️
30 Oct 2021

A M

100 RON
Pentru un maraton interesant. Cu frozen, unicorni si orice mai e nevoie 🤗
30 Oct 2021

Alina

150 RON
Alergare usoara si zambete la finish! Te pup :*
30 Oct 2021
Mult, mult succes!! Multumim pentru inspiratie!!
26 Oct 2021

Denisa

100 RON
Intotdeauna vei avea sprijinul meu, unicorn cu suflet mare💙
26 Oct 2021
Ma alatur cu drag acestui maraton cu scop nobil!❤ Hai Raluca, voi fi in galerie!🏃‍♀️👏🥰
26 Oct 2021

Radu Atanasiu

150 RON
Spor! Să mă depășești cu mult!
26 Oct 2021
The ABSOLUTE running Quuen 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
26 Oct 2021

Anca

200 RON
26 Oct 2021
Multă stamina pentru ca inspirație ai cât sa ai si la alții :)
25 Oct 2021

Anonymous

75 RON
25 Oct 2021
25 Oct 2021