Speranță pentru Ucraina!

 

Bridgestone & Friends Fundația HOSPICE Casa Speranței

7.0655% Complete
707 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Speranța ne unește!

Într-o perioadă în care fragilitatea este cuvântul de ordine, e de datoria noastră să păstrăm, atât cât se poate, speranța cât mai sus. Și să ne gândim la cei care au fost nevoiți să plece în necunoscut, cu unicul gând de a-și salva viața. Tocmai de aceea, Bridgestone & Friends susține Fundația HOSPICE Casa Speranței, unde pe lângă serviciile existente, sprijină necondiționat și nemediat pentru toți cei care au fost nevoiți să părăsească și casa, și țara, și să lase, poate, în teroarea de acasă, oameni dragi.

Ajutorul concret oferit refugiaților din Ucraina constă în servicii interdisciplinare specializate de îngrijire paliativă în sistem de internare (24/7) în cadrul Spitalelor HOSPICE din Brașov și București, pentru refugiați care suferă de boli oncologice.  De asemenea, la Adunații Copăceni, categoriile cele mai vulnerabile (mame, copii, copii cu dizabilități, vârstinici) beneficiază de servicii medicale de bază, intervenții psiho-sociale, servicii de cazare și masă.

Și tu poți să arăți că speranța are puterea de a aduce liniște. Și tu, prin ajutorul tău, poți să dovedești că oamenii au puterea de a făuri binele.

 

Hope brings us together!

At a time when fragility is the watchword, it is our duty to keep the hope as high as possible. And we must think to those whose only option is to go into the unknown in order to save their lives.

This is why, Bridgestone & Friends supports HOSPICE Casa Speranței, where in addition to the existing services, a new service was recently added, one directly offered by HOSPICE,  dedicated to all those who had to leave their homes and their country, sometimes leaving their loved ones behind, in terror.

The concrete help, offered to all the Ukrainian refugees suffering from oncologic diseases, consists of specialized interdisciplinary palliative care services in the inpatient system (24/7) within the HOSPICE Hospitals located in Brasov and Bucharest.  At the same time, at Adunații Copăceni, the most vulnerable categories (mothers, children, children with disabilities, the elderly) benefit from basic medical services, psycho-social support, accommodation and meals.

You too can show that hope has the power to bring peace! You too, through your help, can prove that people have the power to do good.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE va fi Casa Speranței și pentru ucrainienii care fug din calea războiului.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos. Poate că până acum n-am avut suficient de multă motivație pentru a face toate lucrurile astea. Acum însă, putem face și mai mult bine prin obiceiurile la care ne dorim s

 

3 Donații

Anonymous

75 RON
19 Apr 2022
Bridgestone & Friends
16 Apr 2022

Anonymous

32 RON
14 Apr 2022
Bridgestone & Friends : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Speranță pentru Ucraina!