Binele n-are linie de finish

 

Realdo Tokacs Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
605 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

 

Absolut orice sprijin contează pentru cei care alină suferințe.

Am trăit cu toții vremuri grele în ultimii ani, cu înstrăinare, teamă și de multe ori durere.

Am învățat însă în aceste timpuri să fim mai buni unii cu ceilalți.

De aceea vin iarăși către voi și vă rog să ne întindeți o mână de ajutor.

 

Pe 8 mai am onoarea să alerg în minunata echipă Hospice la Semimaratonul București.

Hospice Casa Speranței asigură îngrijire pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile.

În numele lor, vă rog să faceti o donație pentru ca semenii noștri în suferință să poată primi  toate îngrijirile de care au atâta nevoie.

 

Fiecare leu ajută, iar binele n-are linie de “finish”, așa că haideți alături de Team Hospice!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

5 Donații

03 May 2022
"Împreună, putem face orice!" Succes, Realdo!👏🥰👏
23 Apr 2022
150 RON
23 Apr 2022
22 Apr 2022

Anonymous

105 RON
22 Apr 2022