Alerg pentru HOSPICE

 

Radu Georgescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

70.6% Complete
353 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta particip la semimaraton cu gândul la câte lucruri minunate am făcut până acum la Hospice și la câte urmează să mai facem.

Avem multe activități de făcut în continuare, multe terapii de care pacienții noștri au nevoie pentru a continua lupta cu boala. Dar pentru a putea face toate astea avem nevoie desigur de suportul oamenilor.

Așa că va rog să mă susțineți pentru a putea să le oferim în continuare clipe de speranță copiilor și adulților cu boli incurabile.

Orice donație este binevenită


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

2 Donații

Anonymous

53 RON
05 May 2022

Anonymous

300 RON
Good luck with your run.
29 Apr 2022