Alerg pentru HOSPICE

 

Marian Grigore Fundația HOSPICE Casa Speranței

21% Complete
105 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am ales sa particip la maratonul București 2022 pentru  team HOSPICE.

Pentru că niciun act de bunătate, oricât de mic, nu este irosit, va rog să mă susțineți pentru a putea ajuta copiii și adulții ce suferă de o boala incurabilă."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

2 Donații

Ioana Mihai

75 RON
04 Oct 2022

Anonymous

30 RON
21 Sep 2022
Marian Grigore : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE