Continui să alerg pe distanțe lungi, deși, doamnă, vârsta din buletin nu minte!

 

Raluca Kișescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
2,661 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
21
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mă numesc Raluca Kișescu, am 46 de ani și încerc* să alerg semi-maratonul cu numărul 8 în cadrul Bucharest Marathon din 9 octombrie 2022.

M-am apucat să alerg pe distanțe lungi la aproape 41 de ani, fără un istoric sportiv. Experiența aceasta mi-a întărit nu doar fizicul, dar mai ales psihicul.

Din ce în ce mai multe femei de 40+ recurg la soluții cu efect pe termen scurt (diverse tratamente cosmetice care adesea le schimbă cu totul trăsăturile) fără să capete neapărat, la schimb, o încredere de sine sporită. Alergatul este un exemplu de soluție cu efect pe termen lung vizavi de starea de bine a organismului.

Alerg întotdeauna costumată într-un unicorn și susțin cauza HOSPICE Casa Speranței.

Continui să sprijin aceeași organizație și cauză pentru că perseverența este cea care dă rezultate. Cu implicarea voastră, timp de 5 ani, am reușit să strângem peste 20.382 lei din 136 donații, pentru care sunt recunoscătoare!

De ce susțin HOSPICE?

Îi susțin pentru că pacienții lor au nevoie de ajutorul nostru și al vostru. HOSPICE Casa Speranței oferă copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile internare în unitățile cu paturi, vizite la domiciliu, asistență socială, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie și activități cu personal specializat în centrele de zi.

De ce insist cu alergatul?

Pentru că nu am descoperit o metodă mai bună de acceptare de sine, încredere, bucurie de una singură și alături de alții și tinerețe veșnică.

* sunt într-un proces de recuperare medicală din cauza unei afecțiuni minore la genunchiul stâng, pentru că am forțat cu antrenamente pentru maraton, deși, așa cum a spus ortopedul: doamnă, arătați bine, dar vârsta din buletin nu minte! Nu am garanția că voi reuși să duc la bun sfârșit toată cursa, dar nu pot abandona cauza.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

21 Donații

Meriti toate felicitarile din lume pentru ambitia ta🤍 I'm so prooouuddd!
11 Oct 2022
Sper sa te ajute sa ajungi la suma finala, my sweet unicorn!
11 Oct 2022
Ești cea mai tare!
11 Oct 2022
Bravooo, felicitari!!!👏👏👏
11 Oct 2022
11 Oct 2022
Love to see you running and for a cause. Inspiring as always.
10 Oct 2022

Anonymous

50 RON
10 Oct 2022
You rock! ❤️
10 Oct 2022
10 Oct 2022
Bravo Ralu! <3
09 Oct 2022
E greu sa renunti la alergat, e greu sa te ridici in fiecare zi de pe canapea si sa alergi 5-10-21 km. Ralu, tu esti un exemplu pentru noi toti. Succes!
08 Oct 2022
De cate ori ai alergat de atatea ori te-am sustinut.
07 Oct 2022

Gabriel Mihaila

75 RON
Alergare usoara si multa sanatate!!
03 Oct 2022

Clementina Isac

30 RON
La mulți ani în care continui sa insipiri oameni!
01 Oct 2022
30 Sep 2022
Sa fie cu un nou personal record! Succes!
29 Sep 2022
42 x 🏃‍♀️
29 Sep 2022
Mulţumesc pentru efort, Raluca!
29 Sep 2022
Pt cea mai misto unicoarna❤️
29 Sep 2022
Don’t stop running, Raluca! God bless you, Casa Speranței!
28 Sep 2022
Keep doing what you love, Ralule
28 Sep 2022
Raluca Kișescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Continui să alerg pe distanțe lungi, deși, doamnă, vârsta din buletin nu minte!