Alerg pentru Hospice Casa Speranței la Maratonul Internațional București 2013

 

Denisa Cotie Fundația HOSPICE Casa Speranței

67% Complete
335 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Sunt Denisa Cotie, am 17 ani și sunt din Sibiu. Visul meu este să studiez medicina la Viena ca apoi să pot ajuta copii din țările defavorizate și nu numai. Ca și hobby-uri, îmi place să alerg, să merg cu bicicleta, să călătoresc și, în general, tot ce ține de mișcare/sport. Sunt o fire ambițioasă, îmi place să-mi testez mereu limitele și aș vrea ca într-o zi să pot spune că am reușit să fac tot ce mi-am propus.

Punând în balanță tot ce îmi place să fac, m-am  gândit că pot îmbina utilul cu plăcutul alergând la Maratonul Internațional București. O să-mi pun la încercare atât capacitatea de a alerga 42 de km (anterior am mai participat doar la semimaraton alergând 21km) și în același timp o să ajut, împreuna cu echipa Hospice Casa Speranței personele care suferă de boli incurabile în stadii avansate. 

Dacă ți-a placut povestea mea, mă poți ajuta să strâng fonduri pentru bolnavii ingrijiți de Hospice Casa Speranței, ajutându-i să se bucure din plin de timpul care le-a mai ramas.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a continua atât de necesara activitate de îngrijire paliativă oferită gratuit

 

6 Donații

06 Oct 2013
You never run alone!!
03 Oct 2013
Bafta!!
03 Oct 2013
Run! Run! Run! via Robert ;)
03 Oct 2013
02 Oct 2013
24 Sep 2013