Hospice construieşte DOUĂ SPITALE noi! Alerg şi susțin acest proiect, cu speranța că va fi o reuşită!

 

Maria Mocanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Maria, fac voluntariat, fundraising și alerg cu drag, în spirit caritabil, pentru principii în care cred cu adevărat.

Alerg din 2012 şi, in mai 2023 pe 13 voi fi voluntar la cursa copiilor şi pe 14 voi alerga din nou, pentru HOSPICE Casa Speranței, care își propune să construiască DOUĂ SPITALE și care acordă, de peste 30 de ani, servicii de îngrijire paliativă copiilor şi adulților cu boli incurabile.

Încerc să vă rog să fim “o clipă” in Echipa despre care, eu sper, că va reuşi să construiască DOUĂ SPITALE noi: unul la Adunații Copăceni - pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață, iar cel de-al doilea la Brașov.

Să alergăm împreună pentru un zâmbet sau poate, cine știe, pentru o viață!

https://blog.galantom.ro/maria-mocanu-portret-de-galantom


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale even

 

4 Donații

Succes Maria Mocanu!
28 Apr 2023

gabriela bucurenciu

50 RON
succes
25 Apr 2023
🤍🤍🤍
21 Apr 2023

Maria şi Marian

50 RON
Pentru Hospice!
19 Apr 2023
Maria Mocanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Hospice construieşte DOUĂ SPITALE noi! Alerg şi susțin acest proiect, cu speranța că va fi o reuşită!