Hai sa castigam impreuna pentru HOSPICE!

 

Cristina Munteanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,005 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mi-am dorit mult, dar...nu am avut curajul, până acum, de a participa la un concurs de alergare ☺

Mulțumesc HOSPICE Casa Speranței pentru oportunitatea de a face parte din echipă și unde mă voi strădui să dau tot ce e mai bun în cadrul OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2023, unde voi alerga 10 km.

Și tu poți ajuta cu o faptă bună, in vederea construirii a unui spital pentru copii cu boli incurabile la Adunații Copaceni și unul pentru adulții cu boli oncologice in Brașov.

 

Hai să câștigăm împreună pentru Hospice donând in contul de mai jos.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale even

 

6 Donații

Mult succes draga Cristina. Mă bucur că alergi pentru o faptă bună!
13 May 2023
Succes!
11 May 2023
Frumoasa initiativa, spor la antrenament si putere in viitor!
04 May 2023
300 RON
Success si bravo pentru initiativa!
20 Apr 2023
Felicitari pentru implicare!
20 Apr 2023
Felicitari!
20 Apr 2023
Cristina Munteanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Hai sa castigam impreuna pentru HOSPICE!