Alerg și sprijin mereu HOSPICE

 

Eduard Paduraru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ca întotdeauna voi susține acele inițiative care sprijină oamenii, HOSPICE - Casa Sperantei este o cauza in care cred, care ma reprezinta și pe care aleg sa o reprezint la Semimaratonul București din 14 Mai 2023.

Pe cei care cred la rândul lor în asemenea cauze, le ofer aceasta posibilitate si ii rog sa doneze pentru HOSPICE  - Casa Sperantei pana în data de 12 Mai 2023.

Va mulțumesc mult pentru sprijin!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALELE SPERANȚEI! 

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale even

 

3 Donații

Anonymous

225 RON
12 May 2023

Anonymous

75 RON
Pentru o faptă bună se găsesc resurse de orice fel. Succes!
09 May 2023

Anonymous

200 RON
09 May 2023
Eduard Paduraru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg și sprijin mereu HOSPICE