Participă la Crosul Aleargă TU pentru Ei sau Donează !!!

 

Lucian Benta Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
120 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alergăm din nou împreună, pentru EI.
Pentru DOUĂ noi spitale de îngrijire paliativă, la Brașov și Adunații Copăceni. Ediția din acest an a crosului Aleargă TU pentru EI, aduce la start un vis îndrăzneț: visul de a construi două noi spitale de îngrijiri paliative și de a duce ajutorul mai departe, spre mai mulți copii și adulți care suferă de boli incurabile și au nevoie de îngrijirea potrivită, oferită gratuit și necondiționat. Îți dăm întâlnire pe 8 iulie, pe Aleea de Sub Tâmpa, la oricare dintre cursele competiției: Cursa Tâmpa - 18KM, Cursa Miele - 10KM, Cursa Preh - 4KM, Cursa Autoliv - 2KM, Cursa Qualitest (Cursa Copiilor)- 900m, Ștafeta RAP Group -6KM.
Înscrie-te aici: https://tinyurl.com/cros-HOSPICE Iar dacă nu ești în Brașov în timpul evenimentului live, poți alerga oriunde te-ai afla.
Pe 8 și 9 iulie, poți participa la crosul virtual iar sponsorii evenimentului vor dona câte 1 euro pentru fiecare kilometru înregistrat în competiție. Iată ce ai de făcut:
• Tu alegi cursa și traseul. Poți alerga oriunde și oricum: singur, în familie, cu prietenii sau colegii.
• Nu uita să-ți monitorizezi cursa cu o aplicație de alergare
• Fă o postare publică pe pagina ta pe Facebook cu un screenshot cu numărul de kilometri realizați, numărul de concurs și hashtag-ul #alergpentruei
• Copiază link-ul postării tale de pe Facebook în platforma de înscriere (în link-ul primit în mail-ul de confirmare a înscrierii). Înscrie-te aici la crosul virtual: https://tinyurl.com/cros-virtual-HOSPICE
Oriunde ai fi, oricât poți, aleargă TU pentru EI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Ediția din acest an a crosului Aleargă TU pentru EI, eveniment organizat de HOSPICE Casa Speranței, aduce la start un vis îndrăzneț: visul de a construi două noi spitale de îngrijiri paliative și de a duce ajutorul mai departe, spre mai mulți copii și adulți care suferă de boli incurabile și au nevoie de îngrijirea potrivită, oferită gratuit și necondiționat.  Și pentru ca vis

 

4 Donații

30 RON
21 Jun 2023
18 Jun 2023

Veronica Benta

30 RON
18 Jun 2023
17 Jun 2023
Lucian Benta : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Participă la Crosul Aleargă TU pentru Ei sau Donează !!!