“Și cel mai lung drum începe tot cu primul pas”

 

Horia Vătămanu-Coanta Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru că nu am mai "suferit" de mult pe un traseu de +40 de kilometri, pe 10 septembrie îmi doresc să mă simt suficient de bine și în formă pentru a mă bucura de fiecare dintre cei aproximativ 43 km pe care îi măsoară proba mea din cadrul Transmaraton.

Ca de fiecare dată, cauza este Hospice Casa Speranței, iar obiectivul este să Alerg Pentru Ei! Locul de desfășurare va fi cea mai frumoasă șosea montană din lume - Transfăgărășan.

Nu va fi ușor, întrucât am mai îmbătrânit și m-am relaxat în ultimii ani în așa-zisul confort al alergărilor de maximum 20-25 de kilometri, dar sunt convins că o voi scoate la capăt.

Pentru asta... este nevoie și de sprijinul vostru, al celor care "credeți în nebunia mea" și în munca acelora care le oferă îngrijire paliativă suferinzilor de afecțiunea incurabilă numită cancer.

Nu mai e mult până la start, iar până la linia de sosire... încă un pic...


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

6 Donații

250 RON
02 Sep 2023

Anonymous

100 RON
🐒💋
01 Sep 2023

Anonymous

200 RON
Mult succes si felicitari!
28 Aug 2023

Anonymous

300 RON
Mult succes! 🙏☺️🌿✨
16 Aug 2023

Anonymous

100 RON
🤗🤗🤗
10 Aug 2023

Marian

150 RON
Felicitări! Keep on!
03 Aug 2023
Horia Vătămanu-Coanta : Fundația HOSPICE Casa Speranței
“Și cel mai lung drum începe tot cu primul pas”