Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei. Alerg pentru ca imi pasa!

 

Andrei Gal Fundația HOSPICE Casa Speranței

62.5% Complete
625 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
13
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Pe 11 Mai alerg la Bucharest Half Marathon alaturi de echipa HOSPICE. Fii alaturi de mine si ajuta-ma sa construim un spital pentru ca cei mici sa poata primi grija si alinare.

Pentru ei, pentru cei care ar putea avea copilării și dureri alinate, construim un Spital la Adunații Copăceni, acolo unde în prezent funcționează Centrul Socio-Medical HOSPICE Casa Speranței!

 

Andrei




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

5 Donații

20 Mar 2024
🙏
16 Mar 2024

Anonymous

100 RON
16 Mar 2024
Bravo, Andrei! O inițiativă frumoasă și nobilă! Succes!
13 Mar 2024

Theo

100 RON
Mult succes
13 Mar 2024
Andrei Gal : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei. Alerg pentru ca imi pasa!