Alerg pentru copiii ajutati de HOSPICE Casa Sperantei

 

Catalin Vornicescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
680 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Dragii mei prieteni, așa cum v-am obișnuit, alerg pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile.

Continui să mă bazez pe întregul vostru sprijin pentru a-i ajuta să realizeze un vis care ar putea deveni realitate: CONSTRUCȚIA unui spital destinat îngrijirii paliative pediatrice, în apropierea Bucureștiului.

Este nevoie de îngrijire paliativă pediatrică! Este nevoie de un spital pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață.

Împreună, putem construi SPITALUL SPERANȚEI, acolo unde copiii greu încercați vor putea găsi alinare și confort într-o copilărie lipsită de suferință.

Orice donație, indiferent cât de mică, poate face o diferență enormă pentru ei.

 

Vă mulțumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

8 Donații

30 RON
Bafta Cătă!!!!
10 May 2024

Valentina Calin

100 RON
Mandri de tine Cata!
22 Mar 2024

Cristian

100 RON
16 Mar 2024
16 Mar 2024
Felicitari pentru initiativa si mult succes!
16 Mar 2024
16 Mar 2024

Marian

75 RON
15 Mar 2024

Catalin Vornicescu

50 RON
Va mulțumesc anticipat pentru suport!
15 Mar 2024
Catalin Vornicescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru copiii ajutati de HOSPICE Casa Sperantei