Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței!

 

Viorel Vacaru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alături de HOSPICE Casa Speranței, aleg să alerg pentru a oferi o șansă la o viață mai bună copiilor bolnavi incurabili.

Sâmbătă 11 Mai 2024 particip la OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON 2024 ca parte a Team HOSPICE. Kilometrii pe care îi voi alerga nu sunt doar pentru mine, ci și pentru cei 22.000 de copii din România care suferă de boli grave și nu au suficient sprijin din partea sistemului medical public.

HOSPICE Casa Speranței are o experiență de peste 30 de ani în îngrijirea paliativă. Ei știu cum să aline durerea și să ofere speranță copiilor aflați în suferință. Acum, construiesc un nou spital de îngrijire paliativă pediatrică lângă București, unde acești copii vor primi sprijinul de care au nevoie.

Și tu poți face parte din această misiune! Orice donație, oricât de mică ar fi, poate face o diferență enormă. Împreună, putem construi speranță pentru o viață mai bună pentru copiii bolnavi.

Te rog să mă ajuți să pot susține Team HOSPICE! Fă o donație și alătură-te echipei HOSPICE!

Împreună, construim speranță!

 

Cu drag,

Viorel


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

7 Donații

26 Apr 2024

Catalina Grama

150 RON
16 Apr 2024
100 RON
Felicitari si mult succes!
16 Apr 2024
06 Apr 2024

Anonymous

30 RON
04 Apr 2024

Anonymous

210 RON
29 Mar 2024

Anonymous

500 RON
28 Mar 2024
Viorel Vacaru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței!