Alergăm pentru HOSPICE Casa Speranței!

 

Doru Todorut Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
550 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
10
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Hai să facem bine împreună!

 

Pe 11 Mai alerg din nou la OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON 2024 în Team HOSPICE.

Alerg, ca în fiecare an, în echipă cu Ciprian pentru o cauză de o importanță majoră pentru paliația din România. Fiecare ban pe care îl strângem împreună merge către noul spital de îngrijire paliativă pentru copii care va fi construit de către HOSPICE Casa Speranței.

Sunt 22.000 de copii grav bolnavi în România chiar acum care au nevoie de îngrijire paliativă, și doar 40 de paturi de spital dedicate lor. Au nevoie de îngrijire, de un loc care să le ofere alinare și speranță. Cei de la HOSPICE știu să ajute, o fac gratuit de mai bine de 30 de ani. Anul acesta, cu ajutorul nostru, construiesc un nou spital de îngrijire paliativă pediatrică lângă București.

Dacă vrei să fii și tu în echipa HOSPICE, fă o donație! Fiecare leu contează!

Hai să construim speranță pentru copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

4 Donații

21 Apr 2024

Tudorel MIHAI

150 RON
13 Apr 2024

Miki

100 RON
11 Apr 2024
09 Apr 2024
Doru Todorut : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alergăm pentru HOSPICE Casa Speranței!