Mă antrenez cu fiul meu pentru al unsprezecelea semi-maraton pentru HOSPICE!

 

Raluca Kișescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

10% Complete
200 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații
12
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

 

Alerg de 7 ani pentru HOSPICEși am adunat 10 semi-maratoane, 2 maratoane și o cursă populară alături de tatăl și fiul meu.

Pentru al unsprezecelea semi-maraton mă antrenez cu mai mult drag și spor, pentru că partenerul de alergare este fiul meu.

Le sunt recunoscătoare prietenilor din comunitatea #BISMRUNNING din care fac parte: împreună am reușit să îi inspirăm pe fiul meu și alți copii să se (re)apuce de alergat.

Pe data de 12 mai 2024 la OMV Petrom Bucharest Half Marathon voi alerga al unsprezecelea semi-maraton tot pentru HOSPICE Casa Speranței și voi fi costumată tot într-un unicorn.

Continui să sprijin aceeași organizație și cauză pentru că perseverența este cea care dă rezultate. Cu implicarea voastră, timp de 7 ani, am reușit să strângem peste 28.000 de lei din 192 de donații, pentru care sunt recunoscătoare!

Sunt 22.000 de copii grav bolnavi în România care au nevoie de îngrijire paliativă, și doar 40 de paturi de spital dedicate lor. Au nevoie de îngrijire, de un loc care să le ofere alinare și speranță. Cei de la HOSPICE știu să ajute, o fac gratuit de mai bine de 30 de ani. Anul acesta, cu ajutorul nostru, construiesc un nou spital de îngrijire paliativă pediatrică lângă București.

Fiecare leu pe care îl strângem împreună merge către noul spital de îngrijire paliativă pentru copii care va fi construit de către HOSPICE Casa Speranței.

Hai să construim împreună speranță pentru copii!

 

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

2 Donații

❤️💙
20 Apr 2024

Carmen Ravon

50 RON
Go, Raluca🚀
20 Apr 2024
Raluca Kișescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Mă antrenez cu fiul meu pentru al unsprezecelea semi-maraton pentru HOSPICE!