Particip la Hope on Wheels ~ 2024 pentru o cauza draga mie

 

Oana Intors Fundația HOSPICE Casa Speranței

80% Complete
400 RON
Donations raised
500 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Salutare tuturor!

Sunt foarte încântat să vă anunț că mă implic într-o activitate minunată în sprijinul Hospice, Hope on Wheels! Voi pedala 40 de kilometri pentru a aduna fonduri esențiale pentru această organizație incredibilă care oferă îngrijire paliativă și suport pentru cei aflați în nevoie.

Știu că mulți dintre voi sunteți alături de mine în această călătorie, fie că sunteți prieteni, familie sau colegi. Fiecare donație, indiferent cât de mică, contează enorm și face o diferență reală în viețile celor care beneficiază de serviciile Hospice, Hope on Wheels.

Vă rog să vă alăturați cauzei mele și să donați cât puteți de mult. Fiecare gest de generozitate contează și este profund apreciat. Fiecare leu sau fiecare zâmbet pe care îl putem aduce în viața celor aflați în suferință face o diferență uriașă.

Puteți dona direct în contul meu de Galantom de la Hospice, Hope on Wheels și să mă susțineți în această călătorie altruistă. Mulțumesc din suflet pentru sprijinul vostru necondiționat!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Hai cu bicicleta! Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoÈ›i bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels. Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în miÈ™care grija pentru pacienÈ›ii cu boli incurabile de la HOSPICE Casa SperanÈ›ei. Anul acesta avem un obiectiv puternic – la capÄ

 

3 Donations

26 May 2024
09 May 2024
07 May 2024
Oana Intors : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Hope on Wheels ~ 2024 pentru o cauza draga mie