Catalin Badea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

No man can do everything, but everyone can do something.

705 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergatul a fost întotdeauna felul meu de a mă detașa de grijile și problemele cotidiene, modul în care îmi limpezesc mintea și rămân singur cu gândurile mele. De câțiva ani am început să alerg puțin mai organizat, participând la tot felul de competiții. Nu cu mult timp în urmă, am acceptat colaborarea cu cei din echipa Hospice pentru că am rezonat cu inițiativa lor, și o consider o cauză cât se poate de nobilă.

Anul acesta, din nou, pe 14 Mai, am decis să reluăm colaborarea pentru a putea continua lucrurile începute în trecut și pentru a îi putea ajuta pe cei care au nevoie. Chiar dacă din diverse motive nu poți să alergi, poți să te implici și să ajuți cu o donație în contul de foundraising. Eu am dat startul.

 

Mulțumesc,

Cătălin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

6 Donatii

02 May 2017
sa fie cu folos ;)
05 Apr 2017

Anonymous

30 RON
04 Apr 2017
Impreuna suntem mai puternici!
03 Apr 2017
03 Apr 2017
03 Apr 2017