Particip la Hope on Wheels ~ 2024 pentru o cauza draga mie

 

Sorin Mircea Cantor Fundația HOSPICE Casa Speranței

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Să oferi alinare și speranță bolnavilor incurabili și famililor acestora. O misiune nobilă dar extrem de dificilă. Hospice are nevoie de tot ajutorul nostru pentru a continua să își îndeplinească misiunea. De aceea, de câte ori am ocazia mă implic în campaniile Fundației Hospice. Vă îndemn și pe voi să o faceți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Hai cu bicicleta! Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels. Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Anul acesta avem un obiectiv puternic – la cap

 

1 Donații

Bravo! O cauza nobila!
17 May 2024
Sorin Mircea Cantor : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Hope on Wheels ~ 2024 pentru o cauza draga mie