Ajuta-ma sa daruiesc un rasarit de soare!

 

LORA . Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor, pentru ca voi imi faceti zilnic cel mai frumos cadou, de ziua mea de nastere imi doresc sa daruiesc la randul meu, zambete, iubire si cadouri.

Alaturi de echipa HOSPICE Casa Sperantei puteti sa ma ajutati in demersul meu. Haideti sa donam pentru ingrijirea paliativa a copiilor si adultilor ce sufera de o boala incurabila si astfel sa aducem un rasarit de soare pe chipurile acestora.

Doneaza si tu catre HOSPICE Casa Sperantei si impreuna putem schimba vieti. Chiar si cel mai mic gest conteaza.


"Invata-ti inima catre facerea de bine. Invat-o neincetat si te vei umple de bucurie" - Buddha


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
LORA . : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Ajuta-ma sa daruiesc un rasarit de soare!