Bogdan Forțu aleargă pentru Hospice Casa Speranței la Maratonul Internațional București 2013

 

Bogdan Forțu Fundația HOSPICE Casa Speranței

14% Complete
70 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Salut! Sunt Bogdan Forțu și pe 6 octombrie alerg la proba de ștafetă în cadrul Maratonului Internațional București. Susțin cauza Hospice Casa Speranței pentru ca adulții și copiii suferind de boli grave sau incurabile în stadii avansate să poata beneficia gratuit de servicii specializate de ingrijire.

Contez pe ajutorul vostru pentru a putea strânge 500 de lei pentru aceasta cauză.

Vă mulțumesc !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a continua atât de necesara activitate de îngrijire paliativă oferită gratuit

 

3 Donații

04 Oct 2013
go go go
03 Oct 2013
Succes!
02 Oct 2013