Dan Berteanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi dăruiesc ziua către pacienții HOSPICE

500 RON Donatii stranse
20% Complete
2,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, pe 18 februarie, fac 46 de ani.

Am hotarat sa-mi donez ziua de nastere catre pacintii HOSPICE, cei care lupta cu boli incurabile 364 de zile pe an pentru a se putea bucura de o noua zi de nastere. Asa ca daca pe langa ganduri de bine veti decide sa faceti o cat de mica donatie ma veti face fericit si am sa va fiu profund recunoscator.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

Equatorialii

300 RON
Sa ne traiesti multi ani impliniti!
16 Feb 2018
16 Feb 2018
Bravo Dane! (sau Bertene, sau Ratza, cum vrei tu). Esti tare! Sincere felicitari pentru ceea ce faci!
09 Feb 2018