Ciprian Datcu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru HOSPICE

445 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

VĂ ROG SĂ DONAȚI CÂT MAI MULT PT O CAUZA NOBILA HOSPICE CASA SPERANTEI , EU DONEZ ZIUA MEA DE NAȘTERE


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Anonymous

30 RON
La multi ani!
01 Apr 2018
La multi ani frumosi, Cipi! Tu stii ca pentru noi tu esti un invingator :).
29 Mar 2018
29 Mar 2018

Anonymous

35 RON
La multi ani, cavaler!
28 Mar 2018
La multi ani, Cipri!
28 Mar 2018
La multi ani, Ciprian!
28 Mar 2018
La mulți ani fericiți, dragă Ciprian :-) Gestul tău e minunat și te poți simți mândru pentru asta. Îți doresc multă sănătate, bucurie și cat mai multe visuri îndeplinite! Te îmbrățișez cu drag :-*
26 Mar 2018