Ana-Maria Jelescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Daruim in fiecare zi

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

A trecut ziua mea si nu, nu mi-am daruit-o pentru HOSPICE, desi m-au batut la cap colegii. Dar mie-mi place sa primesc cadouri :)

Nu, nu-mi dedic alergarile pentru HOSPICE pentru ca nu stiu cand vreau sa alerg sau nu.

 Dar cei care ma cunosc stiu cat suflet pun in ceea ce fac si mai stiu ca nu as face niciodata ceva fara sa cred in ceea ce fac.

Asa ca azi, am decis sa fiu Galantom nu numai prin donatiile pe care le fac ci sa fiu Galantom HOSPICE.

 Nu, nu strang bani pentru un eveniment anume ci va rog sa donati pentru ca, in fiecare dimineata cand se deschide usa la HOSPICE sa ma intampine fata vesela a dlui Cristi ( care-si ascunde durerea cand ma vede doar pentru ca nu vrea sa ma intristeze), sa aud vocea plina de putere a doamnei Emilia cantand romante, sa o vad pe Larisa mandra de cerceii ei cu Hello Kitty si sa ma umple de pupici Stefi.

Va rog acum sa-mi fiti alaturi prin donatiile voastre, oricat de mici sunt (m-am ocupat de cutiile de donatii si stiu cat conteaza si fisa aceea de 10 bani :)))  pentru ca eu cred din tot sufletul in ceea ce fac la HOSPICE si in ceea ce face HOSPICE pentru cei care ne trec pragul.

Aaaa, nu va faceti griji, pagina de donatii o sa ramana deschisa mult timp asa ca o sa puteti fi alaturi de noi oricand puteti si va doriti. Si daca inca nu-i cunoasteti pe dl Cristi, Dna Emilia, Stefi, Larisa, Alina etc, va invit sa-i cunoasteti si va garantez ca o sa-i iubiti cel putin la fel cat o fac eu :).

Multumesc!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Emilia Emilia

50 RON
15 Oct 2018

Alex Alex

50 RON
15 Oct 2018

Corina Corina

50 RON
15 Oct 2018

Cristina Cristina

100 RON
15 Oct 2018