Cristian Stan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

EU ÎNCEP LICEUL, IAR EI ÎNCEP ȘCOALA HOSPICE!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
700 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Știu, este puțin altfel să vezi că un adolescent alege voluntariatul. Vârsta adolescenței este de obicei asociată cu alte preocupări. Însă deși mai am destul până la pragul majoratului, consider că a face un bine este o alegere binevenită la orice vârstă.

Numele meu este Cristian Stan, am 14 ani și am terminat clasa a VIII-a la Școala Vasile Cârlova din Târgoviște, iar din această toamnă merg la liceu.

Anul trecut am avut ocazia să îmi fac câțiva prieteni cu ceva mai multă experiență de viață decât mine și am încercat să iau de la ei ceea ce am considerat mai valoros. Am ales 3 lucruri: urcatul pe munte, alergarea și implicarea socială.

Astfel, am ajuns acum în ipostaza în care pot îmbina primele două pasiuni cu dorința de a-i sprijini pe cei care au primit mai puține șanse.

Mă aflu acum în fața unei noi competiții oficiale de alergare din viața mea: proba de semimaraton din cadrul CiucașX3. Voi lua startul pe 8 Septembrie și îmi doresc să am o cauză umanitară pentru care voi alerga în munți.

Am ales să alerg pentru copiii de la HOSPICE Casa Speranței deoarece pentru mine sunt exemplu de luptători adevărați. Înțeleg că fără susținerea noastră șansele lor ar fi mult mai mici, așa încât am decis să nu stau deoparte. Mulți dintre copiii bolnavi sunt de vârsta mea, iar situația în care ei se află mă impresionează foarte mult. Eu am avut șansa unei familii extraordinare și a unei stări de sănătate foarte bune și am aflat cu tristețe că cei mai mulți dintre acești copii sunt marginalizați inclusiv în societate, iar sistemul educațional de stat nu îi poate sprijini adaptat condiției lor de sănătate. Aici intervine ȘCOALA HOSPICE. Pentru că eu încep din toamnă o nouă formă de învățământ, îmi doresc să sprijin un program educațional și să ajut ca adolescenții și copiii să nu mai aibă niciodată probleme în a învăța să scrie, să citească, să picteze sau să cânte. La ȘCOALA HOSPICE ei sunt asistați de personal specializat să facă activități educative adaptate condiției lor.

Costul pentru ca un copil să participe la o intervenție în cadrdul ȘCOLII HOSPICE este de aprox. 70 de lei. Eu mi-am propus să ajut cu mobilizarea donațiilor de la voi la 10 intervenții în cadrul acestei școli, adică să strâng 700 de lei.

CUM POȚI SĂ FACI O DONAȚIE?

Prin intermediul acestei pagini de Galantom. Dacă tot ai ajuns aici, ideal este să faci o donație prin plata cu cardul chiar pe această pagină. În colțul din dreapta sus al paginii ai un buton mare verde pe care scrie “Vreau să fac o donație!”. Fă click pe el și de acolo totul este foarte intuitiv.

Donațiile pentru proiectul ȘCOALA HOSPICE se pot face direct în contul organizației, LEI: RO49 BPOS 8520 2606 441 RON01 Banc Post București, cu mențiunea: “ȘCOALA HOSPICE” sau prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină (activând butonul verde VREAU SĂ FAC O DONAȚIE, situat în partea dreaptă, sus, a ecranului).

Vă mulțumesc anticipat pentru susținere și vă invit cu drag pe Tărâmul Magic de la etajul 3 al unității HOSPICE Casa Speranței din București (în centrul de zi pentru copii) sau la Adunații Copăceni, începând cu data de 21 Septembrie, când HOSPICE va deschide un nou centro socio-medical dedicat (exclusiv) copiilor. Veți fi uimiți să găsiți o atmosferă veselă, optimistă și plină de energie, venită din inimi sincere de copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Școala HOSPICE

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții.

HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!