Ash & Edi run with Robert and Alex

 

Ashley Williams Fundația HOSPICE Casa Speranței

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

As the Centre Director of the Adunatii-Copaceni Socio-Medical Centre here in Romania, I can see first hand the good work that Hospice Casa Sperantei and Hospices of Hope is doing in the country. The new centre will offer support and care to children with rare and life-limiting conditions and their families.

On Saturday 13th October, we will be running the shorter fun run at the Bucharest Marathon with two of the child beneficiaries from Hospice Casa Sperantei, Robert and Alex.


Any support you can give to us will be used to add the finishing touches to the new centre, ready for us to welcome the patients and their families.

Thank you,

Ash


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

1 Donații

Thank you!
12 Oct 2018
Ashley Williams : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Ash & Edi run with Robert and Alex