Cel mai frumos cadou

 

Mihaela Doican Fundația HOSPICE Casa Speranței

30% Complete
600 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații

Dragi prieteni,

de ziua noastra, inevitabil privim atat in urma cat si inainte. In urma, pentru a uni punctele, pentru a vedea cu ochii mintii unde eram, ce am reusit sa realizam, cate ar mai fi de facut, de trait, de iubit...Si in viitor, pentru a trasa noi drumuri, noi experiente.

Si realizam cumva ca nu intotdeauna este despre noi. De fapt, niciodata nu este doar despre noi. Suntem legati cu fire invizibile unii de ceilalti. Ne influentam reciproc si amprentele noastre sunt peste tot in sufletul celorlalti. Nevazute, dar mereu prezente.

Vi se intampla uneori sa va intrebati, si acum ce urmeaza? Incotro?

Cu siguranta ca da!

Si atunci, asa cum stiti, Dumnezeu care ne vorbeste prin oamenii din jurul nostru, iti trimite un mesaj, in indemn, o intentie.

De a fi mai bun, de a iubi mai mult, de a darui si de a lasa in urma ta un pic mai bine decat era atunci cand ai ajuns.

Asa ca, anul acesta, am ales sa fac ceva mai mult de ziua mea!

Sa ma bucur ca putem DARUI IMPREUNA!

Asadar, oferiti-mi, va rog, o floare virtuala, faceti o mica donatie in contul Hospice Casa Sperantei. 

Floarea poate fi asa cum simtiti: o crizantema sau o magnolie scumpa. :) 

Impreuna putem sa ajutam copiii care trec prin situatii dificile.

Orice donatie conteaza, iar pentru micutii pacienti va insemna un moment de normalitate, in care sa se bucure de copilarie.

Se spune ca nu intelegi cu adevarat decat atunci cand treci si tu prin provocari. Cand le simti pe propria piele. Si da, sunt de acord. Am avut propriile incercari. Ii multumesc lui Dumnezeu ca acum pot merge, ma pot bucura de o plimbare in parc cu bicicleta, ca pot urca pe munte..Lucruri care acum cativa ani mi se pareau vise greu de atins..

De aceea, imi doresc sa contribuim si noi. Sa ii sustinem pe cei de la HOSPICE Casa Sperantei, care de 26 de ani au in ingrijire pacienti, adulti si copii ce sufera de boli incurabile. 

Sa alegem sa fim buni atunci cand se poate si de cele mai multe ori se poate!

Va multumesc si va imbratisez cu mult drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Anonymous

50 RON
12 Dec 2018
12 Dec 2018
La multi ani, Miky ! Uimitoare ca de obicei, mereu cu gandul sa contribui pentru ceilalti ! Ma emotionezi mereu
12 Dec 2018
12 Dec 2018
11 Dec 2018