Dana Cotoara - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

810 RON Donatii stranse
40.5% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei, 

Vă scriu acest mesaj din confortabila ipostază de răsfățată a sorții. Se apropie ziua mea de naștere și știu că și anul acesta va fi la fel - mă veți răsfăța cu atențiile voastre! Dar vreau ca 2019 să fie diferit! Pentru că îmi doresc enorm să ne gândim la cei mai puțin norocoși, care trec prin momente greu de imaginat și descris din simplul motiv că eu nu am trecut niciodată prin așa ceva! Și sper să nu trec vreodată! 

De ziua mea îmi doresc foarte mult să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport și au mai mult timp liber la dispoziție.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

Asadar, daca va ganditi ce cadou sa imi luati va rog din suflet ca acesta sa fie o donatie pe această pagină.


Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

7 Donatii

La mulți ani!
13 Apr 2019
La multi ani fericiti Danuto! Atat s-a putut
11 Apr 2019
Ce gând frumos, Dana! La mulți ani!
09 Apr 2019

Anonymous

300 RON
08 Apr 2019
La mulți ani, dragă Dana!
08 Apr 2019

Andreea Laur

50 RON
08 Apr 2019

Anonymous

30 RON
08 Apr 2019