Roxana Macovei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

735 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

Timpul iute-aleargă, cum bine spune un cântec. Abia am clipit de câteva ori și iată-mă din nou față în față cu neînduplecatul domn cu sprâncene ridicate și privire scrutătoare, dl Bilanț [insert panic here]. Totuși, nu sunt motive de îngrijorare: sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit de la viață, am credința că și mai multe daruri vor veni, oamenii mei dragi sunt bine și, nu în ultimul rând, și anul acesta la doctor am fost întrebată candid dacă am împlinit 19 ani :-). Aşadar, de ziua mea vreau să vă mulțumesc că îmi sunteți alături și să vă vând un pont: în locul cadoului clasic, îmi doresc foarte mult să îi susținem pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani au în îngrijire adulți și copii ce suferă de boli incurabile.       

Dintre aceștia, circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile desfășurate aici, dublate de terapii inovative de realitate augmentată sau virtuală, au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate și gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale. Familiile lor primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport și preluarea temporară a anumitor responsabilități, astfel încât să nu mai fie singure în lupta pe care o duc zi de zi.

Cei care mă cunoașteți un pic mai bine știți că iubesc copiii și nimic nu mă face mai fericită decât să fiu în preajma lor. De aceea, de ziua mea m-ar bucura tare mult să le întindem o mână de ajutor acelora dintre ei care trec prin situații dificile. Orice gest contează, iar pentru micuții pacienți fiecare donație din partea voastră se va traduce în clipe de normalitate și multe, multe zâmbete.

Haideți să facem împreună cel mai frumos cadou, pentru ca ei să se bucure de copilărie!  

Mulțumesc!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

5 Donatii

06 May 2019

Anonymous

300 RON
Felicitari
04 May 2019
La mulți ani, Roxana! Ai ales cel mai frumos mod prin care sa îți sărbătorești ziua de naștere.
04 May 2019
La mulți ani! Sa ai o zi minunata!
04 May 2019
04 May 2019